سمپاش اتومایزر یکی از محبوب ترین سمپاش های توربینی در ایران می باشد . این مدل سمپاش برای سمپاشی درختان در باغ های چند هکتاری می باشد که با توجه به افز..
<p><br></p>
0 تومان
سمپاش اتومایزر خطی یکی از محبوب ترین سمپاش های توربینی برای سمپاشی باغات بدون سقف می باشد . این مدل سمپاش برای سمپاشی درختان در باغ های وسیع می ..
<p><br></p>
0 تومان
سمپاش لانس دار پروانه ای سمپاش لانس دار پروانه ای از انواع سمپاش های لانس دار می باشد که جایگزینی مناسب و به صرفه از نظر اقتصادی برای سمپاش های ب..
<p><br></p>
0 تومان
سمپاش 3 لیتری دستی مخصوص مصارف خانگی و گلخانه و گاهی صنعتی ..
<p><br></p>
120,000 تومان
سمپاش 400 لیتری سبز با توجه به ساختار و کیفیت ساختی که نسبت به سمپاش های زرد رنگ دارد می توان به تفاوت های ذیل اشاره نمود . شاسی ساخته شده از پرو..
<p><br></p>
0 تومان
سمپاش 400 و 600 لیتری با مخزن زرد رنگ
سمپاش 400لیتری دارای مخزن 400 زردرنگ بهمراه پمپ ترک، پمپ چینی یا ایتالیایی میباشد .و شامل لوازم جانبی ذیل می باشد :مخزن و شاسی مخزنپمپ ترک..
<p><br></p>
0 تومان
سمپاش اتومایزر 600 لیتری دارای فن اتومایزر قطر 75 دارای 12 عدد نازل توربینی میباشد و این فن دارای سیستم خلاص کن استاین فن دارای سیستم فولی تسمه جهت ان..
<p><br></p>
70,000,000 تومان
سمپاش الکتروجت خودپاشسمپاش الکتروجت خودپاش معروف به الکتروجت می باشد که این اسامی به واسط حرکت که نازل ها دارند نام گذاری گردیده است ..
<p><br></p>
9,900,000 تومان
دستگاه اکتروجت پروانه ایی که بوسیله برق 12V کارمیکند وبه راحتی قابل نصب روی تانکرهای سمپاش است.بانصب این دستگاه در انتهای تانکر میتوان با عبور کردن در..
<p><br></p>
10,900,000 تومان
سمپاش توربولاینر 500 سمپاش توربولاینر 500 یکی از پر طرفدارترین سمپاش های موجود در ایران می باشد که به واسطه افزایش فشار..
<p><br></p>
0 تومان
<p>پمپ پلاستیک ،لانس استیل، نازل پلاستیکی، بدنه قوی ، کمربند محکم وقلاب وبست فلزی</p>
سمپاش ها یکی از مهمترین ادوات کشاورزی هستند که در انواع باغها و زراعتهای گوناگون مورد استفاده قرار میگیرند که امکان خرید آن ها را شما از سایت شرک..
<p>پمپ پلاستیک ،لانس استیل، نازل پلاستیکی، بدنه قوی ، کمربند محکم وقلاب وبست فلزی</p>
530,000 تومان
سمپاش فرغونی شارژی 100 و 200 لیتری
سمپاش فرغونی شارژی سمپاش فرغونی فوق با توجه به استفاده در زمین های مختلف نیاز به هیچ گونه سوخت مایع یا برق کار سمپاشی را انجام دهیم این سمپا..
<p><br></p>
10,200,000 تومان
شاسی مخزن سمپاش ۴۰۰ لیتری دارای شاسی مقاوم ساخته شده از پروفیل و نبشی دارای یک مخزن جهت نگهداری و حمل محلول سمشاسی دارای محل قرار گیری پمپ سمپاش ..
<p><br></p>
5,500,000 تومان
شاسی مخزن سمپاش ۶۰۰ لیتری سبزدارای شاسی مقاوم ساخته شده از پروفیل صنعتی و مخزن دو تیکه شامل مخزن شستشوی دست و مخزن اصلی سمشاسی دارای محل قرار گیری پمپ..
<p><br></p>
8,800,000 تومان
فوگر حرارتی یکی از بروزترین روش های سمپاشی و مه پاشی مزارع باغ ها می باشد فوگر حرارتی فوق دارای دو موتور مجزا کاربراتر مخزن15 لیتری ان سازگار تمامی ما..
<p><br></p>
0 تومان
سمپاش
سمپاشی از گذشته در صنعت کشاورزی به
واسطه آفت زدایی و از بین بردن علف های هرز با استفاده از ادوات و سمپاش های مختلف
صورت می پذیرفت و با گذشت زمان این بخش از صنعت دارای پیشرفت های بسزایی بوده است.حال به واسطه گسترش کشاورزی و وسعت زمین های کشاورزی سمپاشی به واسطه سمپاش های کوله ای جوابگو نبوده و امروزه از سمپاش های موتوری و پشت تراکتوری در جهت افزایش سرعت و بهره وری مورد استفاده قرار می گیرد البته با افزایش قیمت سموم کشاورزی، کشاورزان جهت صرفه جویی در کنار عملکرد مناسب سم به سمت سمپاش های مدرن سوق پیدا نموده اند.
همان طور که گفته شد سمپاش ها دارای دسته بندی های مختلف می باشند که شامل سمپاش های شارژی، سمپاش های موتوری،سمپاش های بوم دار و سمپاش های پشت تراکتوری که در ادامه در مورد این مدل سمپاش ها توضیحاتی خواهیم داد.
سمپاش های موتوری
سمپاش های برقی به واسطه ارزان بودن انرِژی آنها مورد استقبال قرار می گیرند اما به واسطه تامین انرژی آنها بیشتر در باغات و مزارع کوچک که دارای برق می باشند مورد استفاده قرار می گیرند.
سمپاش های موتوری به واسطه وزن قابل قبول به دو شکل سمپاش های فرغونی و زنبه ای مورد استفاده قرار می گیرند و با وجود موتوری پر قدرت که با انرژی خود را از سوزاندن بنزین به دست می آورد می توان در باغ ها و مزارع وسیع هم مورد استفاده قرارداد که با نصب شلنگ و لانس می توان در باغ هایی که حتی در کوهستان هم هستن به راحتی سمپاشی نمود.
سمپاشی با لانس یکی از پر مصرف ترین نوع سمپاش در ایران به شمار می رود ولی به واسطه میزان مصرف هم دارای بالاترین میزان هدر رفت سم می باشد.
سمپاش های پشت تراکتوری
معمولا سمپاش های پشت تراکتوری دارای مخزن هایی با لیتراژ های متفاوت می باشند که با توجه به مصارف آنها بین 200 تا 5000 لیتر متفاوت می باشد و با حل سم در مخزن خود به واسطه ادوات مختلف مانند لانس، بوم و توربین عملیات سمپاشی را انجام می دهند.
سمپاش لانسدار
سمپاش های لانس دار به دو صورت پشت تراکتوری و موتور تقسیم می شوند که با نصب پمپ های پیستونی و یا دیافراگمی روی این گونه سمپاش ها و نصب شلنگ روی آن ها اقدام به سمپاشی می کنند که از اصلی ترین مصارف آن سمپاشی باغ ها می باشند.
با توجه به استفاده عموم از این روش باید به این نکته اشاره نمود که این روش سمپاشی به نسبت دیگر روش ها دارای بالاترین نرخ مصرف سموم را دارا می باشد و برای سمپاشی باغ های وسیع پیشنهاد نمی شود.
سمپاش های بالدار
عموما سمپاش های بالدار با عرض های 6 تا 40 متر توسط شرکت های تولید کننده این گونه سمپاش ها طراحی و ساخته می شوند و برای حمل و نقل آنها به واسطه قرار دادن مکانیزم هایی این شاخک ها را روی هم بسته تا تراکتور با حمل این سمپاش ها به راحتی در جاده ها حرکت کنند.
دسته بندی این گونه سمپاش ها با توجه به مکانیزم شاخک های آن ها می باشد. که شامل بال ها کتابی، ضربدری، ایستاده و جمع شونده در کنار مخزن که این مدل ها با توجه به وزن و مکانیزم های آنها دارای مدل های هیدرولیک و دستی می باشند.
روش حمل این گونه سمپاش ها به دو دسته سوارشونده و کششی تقسیم می شوند.
سمپاش های بالدار به واسطه فاصله کم با محصول و بزرگ بودن قطرات آن پوشش دهی بهتری نسبت به سمپاش توربولاینر دارد ولی به واسطه حرکت در داخل زمین دارای درصد لهیدگی بالایی می باشند که عمدتا در مزارع با ایجاد مسیر حرکت طبق عرض بوم موجود این میزان راکاهش می دهند.
سمپاش های توربینی
سمپاش های توربینی به واسطه عملکرد و نوع مصرف دارای دو دسته می باشند تیپ اول توربین هایی هستن که بیشتر در مزارع وسیع مورد استفاده قرار می گیرند که به سمپاش های توربولاینر ویا توربین زراعی معروف می باشند و تیپ دوم توربین هایی که به واسطه مکانیزم آنها در باغ ها مورد استفاده قرار می گیرند که به توربین های اتومایزر معروف می باشند. البته در کنار این دو دسته که بیشترین کاربرد را دارا می باشند می توان به توربین های اختاپوسی و ... هم اشاره نمود. سمپاش توربولاینر
سمپاش توربولاینر دارای فن حلزونی می باشد برای به حرکت در آوردن پروانه فن از گیربکس افزاینده استفاده می شود که این گیربکس دارای دو دور می باشد و می تواند دوران PTO تراکتور را که 540 دور بر دقیقه می باشد را در دور یک خود به 1890 دور بر دقیقه و در دور دوم به 2430 دور بر دقیقه می رساند.
سمپاش توربولاینر به واسطه سرعت و دبی جریان هوا که توسط فن خود ایجاد می کند و با قرار دادن نازل های سم در خروجی فن می تواند مسافتی بین 25 تا 35 متر را به صورت مفید سمپاشی کند.
سمپاش توربولاینر در کنار کاهش چشم گیر خود در لهیدگی محصول به نسبت سمپاش های بالدار اما به دلیل عملکرد خود که توسط باد عملیات پاشش را انجام می دهد و دارای قطرات ریزتری به نسبت سمپاش های بالدار می باشد باعث باد بردگی و هدر رفت سم به نسبت سمپاش های بالدار می شود.
سمپاش
های اتومایزر
سمپاش های اتومایزر با استفاده از فن هواکش مانند
خود به هوا سرعت می دهند و دبی خروجی را
در قسمت هایی که نازل های سم نصب شده اند بالا می برند تا با ترکیب سم با هوا به
قطرات کوچکتری تبدیل شود و با کاهش مصرف سم بیشترین پوشش دهی را داشته باشد.سمپاش
های اتومایزر و یا توربین باغی با طول پاشش بین 7 تا 12 متر از هر طرف برای سمپاشی
باغ ها استفاده می شود که به نسبت سمپاشی با لانس دارای سرعت عمل بالا و کاهش مصرف
سم به میزان چشم گیری خواهیم بود.
توربین
باغی هم مانند توربین زراعی دارای گیربکس می باشند که سرعت دوران PTO
تراکتور را بالا برده تا بتوان پوشش دهی بهتری را ایجاد نماید.
سمپاش اتومایزر گرد که دارای ساختار استوانه ای
شکل می باشند دارای دو نمونه در بازار می باشند که می توان به اتومایزر معمولی و
اتومایزر ریورز تقسیم بندیشان نمود.
فرق این
دو در جهت مکش هوا به داخل فن می باشد که به دلیل مکش در نمونه اولیه از پشت خود
میزان زیادی از خاک و شاخ و برگ درختان را به داخل فن کشیده که برای جلو گیری از
این امر از نمونه ریورز استفاده می شود که هوا را از کنار و پشت فن مکش می کند که
این امر باعث می شود که میزان خاک کشیده شده به مراتب کاهش یابد.
نمونه
خطی سمپاش های اتومایزر با ایجاد مجرایی در خروجی توربین که باد را به سمت درختان
هدایت می کند باعث سمپاشی هدفمند می شود که تمام خروجی را به سمت هدف سمپاشی هدایت
می کند.
سمپاش
اختاپوسی که از همین فرایند یعنی استفاده از توربین جهت افزایش سرعت هوا و همین
طور افزایش دبی آن برای بهبود عملکرد سمپاشی استفاده می شود که در این مدل با
استفاده از لوله های هوا و هدایت آن به صورت خروجی های نقطه ای و نصب نازل هایی در
مجرای خروجی آن ها بصورت هدفمند تر به نسبت دو نمونه دیگر کار سمپاشی در باغ ها را
انجام می دهند.